Er is nog GEEN betaal optie op deze site, u kunt mij mailen voor de bestelling en u kunt dan via het opgegeven bankrekenignummer betalen.

*De prijzen en maten van Waterdruppels en Artwerken zijn op basis van  " foto geplakt op dibond". Wat is dibond? dibond is een sandwichplaat bestaande uit drie lagen. Het bestaat uit twee zeer dunne laagjes aluminium met daartussenin kunststof. 

*De Old style werken worden gedrukt op Art paper waardoor de sfeer en de uitstraling heel    goed tot zijn recht kom. De werken worden ingelijst ( lijst, zwart of grijs aluminium )  ,  verlijmd  op pvc en voorzien van passe-partout.

 Formaat foto: 60x40 cm

 Lijst formaat:  70x50 cm

 Het drukwerk van deze foto's komt van Foto & Studio Kuipers uit Apeldoorn

 

 

  Foto & Studio Kuipers de Eglantier 308 Apeldoorn
 

*De andere foto werken zijn op basis van foto papier

 

*De getoonde werken op dibond bestaan uit:

-papiersoort Fujicolor Crystal Archive Type DPII / 220 grams
-bewerking foto zijdeglans gelamineerd
-afwerking geplakt op dibond / 3 mm
-inclusief robuust ophangsysteem

 

 

Met een foto op aluminium, of dibond, creëert u een moderne en persoonlijke wanddecoratie die zeer duurzaam is. Door in de afwerking een speciale coating te gebruiken zijn de foto’s op dibond beschermd tegen UV stralen en wordt de kwaliteit gegarandeerd.

 

 

 

Door dibond te gebruiken met een zeer hoge kwaliteit, kunt u jarenlang genieten van uw persoonlijke wanddecoratie. Het aluminium dat wij gebruiken voor uw foto is aan voor- en achterzijde 0,2 mm dik en omsluiten een zwarte polyethyleen kern. De dikte van de plaat dibond is 3mm. Hierdoor is uw foto op dibond vormvast en duurzaam.

De werken worden afgedrukt op een " Durst-lamda" machine.

Een Lambda afdruk is een afdruk of print die op een machine van de fabrikant Durst is gemaakt. Durst heeft deze machine de naam Lambda gegeven. In een Lambda worden digitale foto bestanden op fotografisch lichtgevoelig papier met drie lasers belicht (rood, groen en blauw). Het belichte fotografisch materiaal wordt vervolgens ontwikkeld en gefixeerd (bleekfix), waarna de restanten chemie in het materiaal met water worden weggespoeld. De kwaliteit van de afdrukken wordt tot nog toe door geen enkel ander systeem geëvenaard.

Wilt u een ander formaat of een ander afdruk materiaal zoals bijv. linnen, plexiglas, fotopapier, hout e.d dan kunt u mij bellen of mailen.


Prijzen over foto shoot  in " old Style " en voor een persoonlijke foto art werk kunt u via mail opvragen.

Tel:   06-37445376

Mail: info@leblancdesign.org

 

 

 

 

HDR

Oscar de Wit-Snijder

Apeldoorn

06-37445376

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Kamer van Koophandel

5767.9509

BTW NL.100111142.B01

Copyright© 2015 by LeBlanc design. Alle rechten voorbehouden.